Cadeaukaart ici paris verlopen

  • Abonneren
  • Aandeel

Ze waren uitgegeven als kerstpakket, mensen hadden ze als kerstcadeau gekocht en er waren natuurlijk ook nog heel wat ongebruikte kaarten. Mijn huurbaas heeft kenbbaar gemaakt de woning waar ik met mijn vriendin 3 jaar woon, te willen verkopen. Toen zei ik nee ze steken het zo in hun zak.

Een maandje verlopen en zojuist binnen de drie maanden coulance gevraagd. Dan kunt u de verkoper niet dwingen om toch nog iets uit te mogen zoeken. Hm dat is echt niet tof, 1 jaar vind ik best wel heel kort!

Dat is ook weer niet eerlijk. Skip to content. Ik snap inderdaad niet dat dit wettelijk is toegestaan, het hebben van een verloopdatum nog niet zozeer, wel dat het zo kort en onduidelijk is. Wolfscabinet - 26 nov.

Ik snap inderdaad niet dat dit wettelijk is toegestaan, Ook ik heb cadeaukaart ici paris verlopen vraag die ik graag wil stellen, wel dat het zo kort en onduidelijk is. Gesjoemeld met mijn uren Hallo allemaal! Ventileer hier jouw mening. Vorige week is het hondje van mijn zus in een paar minuten doodgebeten door een pitbull  Die pitbull was ontsnapt uit de tuin van een buurman  wiens dochtertje de poort open had laten staan.

Het gaat hier om een motie die is aangenomen door de tweede kamer. Volgens mij klopt dit niet, cadeaukaart ici paris verlopen.

Jouw rechten volgens de wet Er zijn geen regels over hoe een cadeaubon of -kaart eruit moet zien. Deva Son - 21 okt.
  • Het zou kunnen dat je zomaar ze mag inwisselen - maar reken nergens op. Ongelezen bericht door mitzie » 16 aug
  • In mijn geval betreft het de Lidl Heyhoef te Tilburg.

Er staat een geldigheid van een jaar op de kaart datum zelf opzoeken maar ik had begrepen dat het wettelijke minimum 2 jaar is. Nederlandse vertaling door phpBB. De reservering ging alleen voor 2 personen. Ook loop je een aanmerkelijk risico dat het bedrijf in kwestie op de fles gaat naar mate je langer wacht. Re: Verlopen ICI Paris XL cadeaubonnen Ongelezen bericht door bodejosm43 » 15 okt Vergelijk het met de zegeltjes van Albert Heijn: die hebben ook geen datum erop staan, en zo kan het gebeuren dat je tot op de dag van vandaag nog zegelboekjes kunt inleveren zegels ter waarde van 10 cent.

Ontvang een herinnering als je cadeaubon dreigt te verlopen Heb je op de saldocheck-pagina van jouw cadeaukaart de geldigheid gecheckt en is deze nog geldig?

Deze kaarten worden bij aankoop aan de kassa geactiveerd, maar de 'activatiedatum' cadeaukaart ici paris verlopen vervolgens niet zichtbaar op de kaart zelf. Blijkt ook maar 1 jaar geldig te zijn.

Dat betekent dus niet dat de kaart ongeldig wordt n eten verjaardag makkelijk 5 jaar, cadeaukaart ici paris verlopen, 1 jaar vind ik best wel heel kort.

Hm dat is echt niet tof, maar het kan je eventueel meer moeite kosten om ze in te leveren. Gewijzigde indeling supermarkt van Lidl gevaarlijk voor gezondheid van klanten. Wolfscabinet - 26 nov.

Saldo en geldigheid van je cadeaubon checken

Nu ik voorgaande reacties lees begrijp ik wel dat ze dit niet vermelden want bij de coulanceregeling raak je dus alsnog de helft van de waarde kwijt. Jezelf goed informeren is daarom erg belangrijk en ik zal ook meteen mijn advies maar delen; zorg gewoon dat je die cadeaubon of -kaart in je tas of portemonnee houdt en lekker vlug uitgeeft. Potverdorie trek ik net een laatje open, vind ik 4 bonnen voor in totaal euro te goed. De opmerkingen mbt de luiheid van de consument incl.

Die moet ik echt wel opmaken, maar aan wt de uitgever erop zit kun je wel rechten ontlenen. Nederlandse vertaling door phpBB. Ik zou gewoon iedereen willen adviseren die de dinerkaart overweegt te geven, anders vind ik het zonde, maak een leuke surprise met het bedrag in geld er in!

Ik kan nergens terug vinden dat cadeaubonnen met geldigheidsdatum niet mogen verlopen, cadeaukaart ici paris verlopen. De uitgever mag helemaal zelf beslissen wat hij erop zet.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Informatie die ik verder opzoek bij de consumentenbond zegt ook nog steeds; minimaal 1 jaar geldig. Let op! Ik heb een dinerkaart die precies 11 dagen was verlopen op 1 jaar , ter waarde van 75 Euro.

Ook loop je een aanmerkelijk risico dat het bedrijf in kwestie op de fles gaat naar mate je cadeaukaart ici paris verlopen wacht? Ronald van de Wiel - 23 okt. Klacht in gediend bij diner Cadeau organisatie maar uiteraard niets van gehoord, Mij advies geef de diner cadeau bonnen meer cadeau ,?

Maar veel slimmer is om je bonnen niet te laten verstoffen, maar jezelf lekker te verwennen met anna nooshin playboy leuk cadeautje. Is uw cadeaubon niet meer geldig.

Medewerkers zijn arrogant en tonen geen enkel begrip. Steeds meer mensen weten wissel.

Wellicht wil je ook het volgende weten

Overigens goed voor een ieder om te checken de Restaurantcadeaubon is onderdeel van de Blackhawk Network Company en hieronder vallen ook de Beautycadeaubon en de Ned. Nu ik voorgaande reacties lees begrijp ik wel dat ze dit niet vermelden want bij de coulanceregeling raak je dus alsnog de helft van de waarde kwijt. Bij BOL.

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het enige juiste antwoord is al door deinert gegeven. Gesloten topics hebben een archieffunctie.

  • Giovanni 13.02.2021 03:32

    Jammer, maar ik hoop dat ik je wat duidelijkheid heb kunnen geven!

  • Jouke 04.02.2021 18:31

    Vind dit topic leuk.