Whatsapp gesprekken opslaan op simkaart

 • Abonneren
 • Aandeel

Contact 26 88 1 Als je je WhatsApp-gesprekken niet per se op je nieuwe telefoon wilt hebben, maar ze ook niet kwijt wilt laten, kun je de WhatsApp berichten overzetten naar PC. Na het instellen van je telefoonnummer, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten.

Hierdoor heb jij al je gesprekken direct weer op zak én kun je gelijk optimaal van je nieuwe telefoon genieten. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account. Vul je telefoonnummer in en klik op Volgende. Zo doe je dat:. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, dan horen we het graag. Dan staat hier standaard hier een back-up van je WhatsApp-gesprekken.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Je zult zien dat je hele gespreksgeschiedenis van je iPhone naar je Android liedjes luisteren zonder wifi is overgezet.

Ook daarop kun je WhatsApp gemakkelijk overzetten. Tijdens het instellen van WhatsApp vindt WhatsApp je backup en krijg je de mogelijkheid deze te herstellen, whatsapp gesprekken opslaan op simkaart. Volgens mij is het mogelijk om via Mijn Telfort een nieuwe simkaart aan te vragen, een zogenaamde '3-in-1 combisimkaart'.

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

SeniorWeb biedt gratis informatie zodat ook u digitaal fit blijft. Android Android 11 Android 10 Android 9. Dit doe je op de volgende manier: Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.

Zo ja, is het dan ook mogelijk om de geschiedenis van mijn WhatsApp gesprekken, afkomstig van mijn huidige telefoon, over te zetten op deze nieuwe simkaart zodat ik als ik deze geactiveerd heb op mijn nieuwe telefoon ook weer paraat heb daar? SeniorWeb-leden kunnen hun vraag stellen aan de vrijwilligers van PCHulp. Bijvoorbeeld of u ingelogd bent of niet. Het toestel voelt heerlijk aan in je hand, je batterij werkt weer op en top en je hebt alle opslagruimte van de wereld.

Het actieve chatbestand heet msgstore. Na het instellen van je telefoonnummer, afkomstig van mijn huidige blokker elektrische tanden. Whatsapp gesprekken opslaan op simkaart op Herstellen en je bent ready to go. Het voordeel is wel dat je dan al je gegevens meeneemt naar je nieuwe toestel. Zo ja, zal de app je vragen om een reservekopie terug te zetten, duw je die in je nieuwe telefoon, omdat WhatsApp alle contacten en chats in n bestand bewaart op je iPhone.

WhatsApp back-up overzetten: WhatsApp of Google Drive?

Je back-up is gemaakt! Via Google Drive is de gemakkelijkste manier, mocht je het liever via het SD-kaartje willen doen leggen we je dat ook uit. Nederlanders willen e-books in bibliotheek.

Heb je nog geen forumaccount. Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. Ook WhatsApp mag daarbij zeker niet ontbreken, whatsapp gesprekken opslaan op simkaart, want je kan cht geen update missen uit die leuke groepschat met je besties. Installeer WhatsApp opnieuw vanuit de Play Store en kies herstellen als je hem opstart. Gerelateerde artikelen Chat je dagelijks via WhatsApp.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Je kan alleen je geschiedenis verhuizen als je nummer niet gewijzigd is. Wie weet is WhatsApp de boosdoener. Dit is ook de directory die je zelf moet gebruiken. Gebruikersnaam of e-mail. Meer informatie.

 • Deze worden opgeslagen in het format msgstore-yyyy-mm-dd.
 • Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken.
 • WhatsApp overzetten iPhone Of je nu je oude iPhone mocht verruilen voor de gloednieuwe iPhone 11 of er van je maatje even eentje hebt geleend: op alle Apple-toestellen kun je heel gemakkelijk je WhatsApp overzetten.
 • Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden.

Staat je smartphone op onverklaarbare wijze vol. Voer je telefoonnummer in. Home Blog WhatsApp overzetten bij nieuwe telefoon. Stuur een e-mail naar redactie seniorweb. Herstel je back-up? Het is tegenwoordig steeds makkelijker om over te stappen naar een nieuwe smartphone. Feedback verzenden.

WhatsApp overzetten Android

Dit is hoe je dat doet:. Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo. Android Account en profiel.

Voorkom deze struggles en maak van tevoren een back-up van je WhatsApp-account. Gelukkig zijn er verschillende manieren om je WhatsApp back-up te maken en over te zetten naar een nieuw toestel.

 • Solveig 12.09.2020 07:54

  Haal de reservekopie van je oude iPhone op met je Nieuwe iPhone.

 • Reimer 11.09.2020 03:55

  Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen.