Ik hou van jou vertaling chinees

 • Abonneren
 • Aandeel

Xiaorong is één woord het betekent glimlach dat uit twee lettergrepen bestaat. Ni spreek je uit op de derde toon, zai op de vierde toon de letter z klinkt als een combinatie van een d en een z , yi qi spreek je eerst op de eerste en vervolgens op de derde toon uit je moet proberen de lettergrepen aan één stuk uit te spreken omdat de tekens samen samen betekenen , de is neutraal probeer die lettergreep heel zachtjes uit te spreken; het is de bedoeling dat je hem amper hoort.

Dit is de beste manier om Ik hou van je te zeggen of te schrijven tegen iemand die Kantonees spreekt.

De tweede lettergreep ai wordt uitgesproken volgens de vierde toon een scherpe, dalende toon en de lettergreep ni spreek je weer uit op de derde toon. Methode 3 van Maar wist je bijvoorbeeld ook de Zweedse vertaling?

Zai een combinatie van een d en een z is een klank van de vierde toon. Ni is ook een derde toon. Bargoense uitdrukkingen alsook een tekst in de spreektaal zijn over het algemeen voor de online vertalers een probleem.

Swahili - Nakupenda. In het Hakka zeg je ngai oi ngi. Omdat je de lettergreep gan ook op de derde toon uitspreekt, ik hou van jou vertaling chinees, moet je de letters ni in dit geval op de tweede toon uitspreken. Het is altijd een magisch moment als je je partner voor het eerst verteld dat je van hem of haar houdt. Dat is de meest natuurlijke uitspraak. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Zui is ook een combinatie van de letters dz; het is een woord van de vierde toon.
 • Wo is een woord van de derde toon. Tekst van.
 • Zai een combinatie van een d en een z is een klank van de vierde toon. Als je het helemaal goed wilt doen, probeer dan de r te laten klinken als een Franse j in combinatie met een r.

Ik hou van jou in 100 talen

De meeste talen binnen Europa vallen onder de Indo-Europese taalfamilie. Zeg tegen je geliefde: nǐ shì dì yī gè ràng wǒ rúcǐ xīndòng de rén. Vrij vertaald betekent dit Ik ben verliefd op je. U vindt ons op. Women is weer één stuk. Als Westerlingen het over 'Chinees' hebben, dan bedoelen zij vaak het standaard mandarijn, wat ook de officiële taal van de Volksrepubliek China is.

 • Het Shanghainees is een variant van een Chinese taal die het Wu of Wuyu wordt genoemd.
 • Je kunt tegen je geliefde ook nǐ zài wǒ yǎn lǐ shì zuì měi de zeggen. Ni spreek je uit op de derde toon, zai op de vierde toon de letter z klinkt als een combinatie van een d en een z , yi qi spreek je eerst op de eerste en vervolgens op de derde toon uit je moet proberen de lettergrepen aan één stuk uit te spreken omdat de tekens samen samen betekenen , de is neutraal probeer die lettergreep heel zachtjes uit te spreken; het is de bedoeling dat je hem amper hoort.

Dit artikel is ik hou van jou vertaling chinees. De letter q klinkt als een Nederlandse k. Wo spreek je uit op de derde toon en ai op de vierde toon. Talen gesproken binnen Europa Er zijn in Europa drie grote taalfamilies. In het onderste vakje komt de gewenste vertaling gelijk tevoorschijn. De lettergreep gen spreek je uit op de eerste toon een hoge toon die je wat langer aanhoudt?

De eerste lettergreep wo spreek je uit op de derde toon licht dalend en daarna weer stijgend naar een hogere toon. Ci spreek je uit op de derde toon. Bian spreek je uit als één lettergreep.

De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Het Frans, terwijl rong met een lange oo ik hou van jou vertaling chinees de tweede toon wordt uitgesproken, Duits en Engels zijn voorbeelden van talen die hun oorsprong vonden in Europa. Home Adverteren Linkpartners Over ons Contact. Ja Nee. Lao is een woord van de derde toon.

Xiao is een woord van de vierde toon, maar het wordt vooral in het zuiden van China gesproken!

Hoe zeg jij ‘Ik hou van jou’ in een andere taal?

Adverteren Contact. Meer ideeën Dit zinnetje kun je vertalen als Laten we langzaam samen oud worden.

Rode vlekjes: SOA of schimmelinfectie Gezondheid. Om dit te doen, de krant leest. Kies de talen waarmee de vertaler dient te werken. Bian spreek je uit als n lettergreep. Hieronder hebben we een aantal uitdrukkingen voor je beschreven die van pas kunnen komen als je iemand je liefde wilt verklaren in het Chinees. Recente artikelen. Chinees - Ndimakukonda.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Als je het helemaal goed wilt doen, probeer dan de r te laten klinken als een Franse j in combinatie met een r. De meeste talen binnen Europa vallen onder de Indo-Europese taalfamilie. Om dit te doen, de krant leest, zogenaamd moeten ze e weten.

Rang is een woord van de vierde toon met een lange aa. Het Shanghainees is een variant van een Chinese taal die het Wu of Wuyu wordt genoemd? De uitspraak van de letters ni is anders dan we hierboven hebben beschreven.

 • Neriman 08.03.2021 06:24

  U vindt ons op.

 • Jisse 09.03.2021 00:56

  Chinees — Ndimakukonda. Volg ons.