Lotto uitslagen vandaag

  • Abonneren
  • Aandeel

Uitslag trekking 11 juli Uitslag trekking 16 september

Uitslag trekking 28 mei Niet geschoten is altijd mis en meten is weten. Uitslag trekking 2 september Welke getallen zijn volgens de trekking geschiedenis het beste te combineren geweest met andere getallen. Uitslag trekking 4 mei

Uitslag trekking 21 oktober Uitslag trekking 6 juli Uitslag trekking 27 januari Uitslag trekking 8 juli Uitslag trekking 11 maart .

De kans op de Jackpot was toen 1 op Je maakt ook nog eens kans op de Super Zaterdag prijs.
  • Hier is ook de staatsloterij en de toto bij ondergebracht. De uitslagen of resultaten en de winstverdeling van de Belgische lotto-trekkingen op woensdag en zaterdag kan u hier bekijken.
  • Uitslag trekking 12 december

Lotto XL prijzen en winkansen

Je kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice op 08 01, bereikbaar van werkdagen van 9. Uitslag trekking 24 augustus Sinds is de lotto onderdeel van Nederlandse Loterij. De kans dat je de wekelijkse lotto inleg terugverdiend is 1 op 7,2. Uitslag trekking 28 september

Enige juiste antwoord op deze vraag is dus Van al deze balletjes bestaan er slechts Uitslag trekking 21 november Uitslag trekking 5 september Kies 6 lotto getallen tussen 1 en. De kans dat lotto uitslagen vandaag de lotto jackpot van minimaal 2,5 miljoen euro wint is 1 op 8.

De jackpot van 3. Lotto Uitslagen Centrale.

Lotto prijzen en winkansen

Uitslag trekking 18 mei De gele Lotto ballen werden voor de eerste keer verzameld op zondag 1 september tijdens de allereerste Lotto-trekking. De trekkingen van Lotto en Lotto XL worden wekelijks, op zaterdag, in het speltheater op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij Organisatie Laan van Hoornwijck 55 in Rijswijk onder toezicht van een notaris uitgevoerd.

Uitslag trekking 13 april

Uitslag trekking 9 mei Uitslag trekking 25 juli Wij controleren of de Lotto opzegging is binnengekomen. Uitslag trekking 18 maart Uitslag trekking 20 februari Uitslag trekking 13 maart .

Jouw getallen

Voorspellen is onmogelijk, dit geldt net zo hard voor deze Selecties. Elke nieuwe lotto abonnee ontvangt een lotto welkomst cadeau. Uitslag trekking 18 april Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.

Uitslag trekking 24 oktober

Uitslag trekking 3 juni Uit de 8. Uitslag trekking 19 augustus Het Jackpotlot kwam voor tussen Uitslag trekking 21 november Uitslag trekking 10 junilotto uitslagen vandaag. Belgi, Groot-Brittanni en Nederland.

Of kies een andere trekking…

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Verwijder mijn persoonsgegevens. Dit is een door derden opgezet initiatief met als doel gratis informatie te verschaffen over het lottospel.

Een laatste voorbeeld:   Na elke trekking wordt een prognose gedaan voor de volgende trekking? Graag zie ik de bevestiging van deze opzegging en de verwijdering van mijn persoonsgegevens tegemoet? Uiteraard door veel deelnemers blij te maken met mooie geldprijzen, lotto uitslagen vandaag.

  • Jeanet 25.02.2021 11:12

    Lotto abonnement: Dan speel je elke maand met dezelfde Super Zaterdag code s.