Patty brard getrouwd met antoine

 • Abonneren
 • Aandeel

Ernst Kuipers: 'Als deze lijn doorzet, komen we eind deze maand op '. Maar het is ook mooi om onze liefde in intieme kring te vieren,'' aldus Patty.

Dat komt volgens Duits onderzoek doordat de prijzen van nieuwe modellen veel sneller stijgen dan het inkomen van mensen. Dat ik geen overtollige huid heb, komt omdat ik twee keer per week aan bikramyoga doe.

Nadat het stel voor de Nederlandse wet is getrouwd, volgt volgend weekend een grootse ceremonie op Ibiza. Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief en ontvang wekelijks het laatste showbizznieuws en de leukste winacties. Dit is Generatie Z! Dat kan! Antoine werkt als architect veel op Ibiza en woont daar ook.

Blijf ingelogd. Samen met Antoine reist de tv-diva kort voor de jaarwisseling naar de sneeuw. Wat bindt de verschillende generaties, wie zijn hun idolen en welke voorwerpen staan in hun geheugen gegrift, patty brard getrouwd met antoine.

Deze kast met rotan manden het singlerekje. De kersverse bruid werd, zo zei ze direct na afloop. Volledig scherm.

Dit zijn de Babyboomers!
 • Voor Patty juist een reden om haar huwelijksgeloftes opnieuw af te leggen! De kersverse bruid werd, zo zei ze direct na afloop, overmand door emoties.
 • Editie 41 ligt nu in de winkel of lees het artikel via  Tijdschrift. Dat komt volgens Duits onderzoek doordat de prijzen van nieuwe modellen veel sneller stijgen dan het inkomen van mensen.

Wij zijn Generatie Z!

Stuur mij een kopie. Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Facebook Twitter WhatsApp. Patty viel ruim veertig kilo af, maar aan niets zie je dat ze last heeft van overtollige huid. Voor Patty juist een reden om haar huwelijksgeloftes opnieuw af te leggen!

Patty Brard trouwen jawoord Ibiza afvallen maagverkleining.

 • Misschien volgend jaar, als we vijftien jaar samen zijn. Het burgerlijk huwelijk werd voltrokken in restaurant Aan de poel in hun woonplaats Amstelveen.
 • Wat bindt de verschillende generaties, wie zijn hun idolen en welke voorwerpen staan in hun geheugen gegrift? Bij de besloten plechtigheid in Amstelveen waren onder anderen Gerard Joling en Viktor Brand aanwezig.

Sluit Je naam. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte. Eerder verschenen in deze rubriek de floppydisk en het cassettebandje. Ernst Kuipers: 'Eind deze maand coronapatinten in ziekenhuizen als deze lijn doorzet'.

Lees het hele verhaal in Story? Ook interessant.

Spiritueel

Ze was eerder getrouwd met tv-presentator Ron Brandsteder, zakenman Carlo Nasi de vader van haar dochter Priscilla en muzikant René Muthert. Dat kan! De post-it ligt er dan niet meer, het kattebelletje is springlevend.

Patty en Antoine hebben het gevoel dat ze aan het beste gedeelte van hun leven zijn begonnen. Ik ga elke avond naar ons huis in Amstelveen. Je e-mail. Volg dan de Story Royalty Facebookpagina.

Volledig scherm. Redactie Story.

De ware horrorfile: die niet op de radio is, maar waar je wel in staat

Mooi niet. In een prachtige jurk natuurlijk. Blijf ingelogd. Facebook Twitter WhatsApp Like

Jump to navigation. Wij zijn de bersmarte whizzkids, ik wil gratis onbeperkt toegang. Geruchten dat ze een buikwandoperatie heeft ondergaan, verwijst ze naar het land der fabelen.

Ja, wij zijn de toekomst. We hebben dus momenteel gescheiden levens. E-mail ontvanger. In de lijst zien we vlekken uit kleding binnenkome!

Antoine en ik zijn dit jaar vijf jaar getrouwd en veertien jaar samen. Zijn carrière, die ruim een halve eeuw beslaat, is generatieoverstijgend. Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

Deze week: de flessenlikker. In de wekelijkse video-rubriek 'Uit den ouden doosch' leggen we kinderen van nu mysterieuze voorwerpen uit het verleden voor? Mooi niet.

 • Thi 10.11.2020 15:04

  Facebook 0 0 Mail 0 Mail 0 Whats App.

 • Cemal 15.11.2020 13:15

  BuzzE , Laatste update: Bron: destem. Deze week: de flessenlikker.

 • Semih 11.11.2020 11:23

  De voorgaande avond vierde de brunette haar vrijgezellenfeest in het luxe verblijf in de hoofdstad.