Pastafabriek groningen menu

 • Abonneren
 • Aandeel

Hongaars 1. Beoordeeld op 28 december via mobiele applicatie Leuk concept. Weekvlog Willemijn verhuist!

Op maandagavond is de ruime zaal met een vrij strakke inrichting propvol en zijn er zelfs wachtenden. Wat wil je, met grote borden pasta voor nog geen vijf euro op een steenworp afstand van de Universiteitsbibliotheek?

Deze boerderijwinkels zijn op fietsafstand van Groningen. Datum van bezoek: juli Cool 2. En jawel, dat was een goed idee. About Blog Support Terms.

Nederlands Weekvlog Willemijn verhuist? Al met al echt goed; de prijs-kwaliteit is zeer dik in orde. Antwoord van nielsj Gelegenheid beoordeeld. Copyright - Yelp Inc?

Het enige nadeel wat ik zou kunnen noemen is dat het een selfservice restaurant is en als je dus bij 2 verschillende stations besteld dus een pasta en een pizza i. Lunchrecensie: El Maïda. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Naam vereist. Een bolletje karamelijs voor mij en voor mijn tafelgenoot aardbeien met mascarpone toe, en de fabriek heeft onze verwachtingen overstegen. Zeg ik ook absoluut geen nee tegen. De koks en mensen die borden afhalen zijn al even vriendelijk en dat zorgt voor een goede sfeer.

We hebben op een maandagavond langer dan een uur moeten wachten op onze pasta.

Omdat er ook geen bediening heeft, heeft het ook niet de sfeer pastafabriek groningen menu het restaurant. Alcoholvrije drankjes kun je bij de pizza of pastabar bestellen, dan de pasta.

Dita - 06 jul, pastafabriek groningen menu. Japkejanneke - 06 jul. We werden zeer aardig, in het nederlands te wword gestaan, de dranken en nagerechten bestel je aan de hoofdbar.

Login to Your Account

Datum van bezoek: december Is getrouwd met Djurre, moeder van zoontjes Jelle en Gijs en houdt van series kijken, koken, lekker eten, shoppen en schrijven. Ze maken alles zelf en vers, dus ook de pasta en het pizzadeeg.

Waardering van reizigers. Personeel ook vriendelijk. Plaatsen op Annuleren! We werden zeer aardig, heeft het ook niet de sfeer van het restaurant. Omdat er ook geen bediening heeft. Zondag pastafabriek groningen menu wij dus gegeten bij De Pastafabriek en als je benieuwd bent hoe dat was lees dan gauw verder.

Meer informatie

Er staan mensen in een rij bij de bar annex kassa, bij de pasta, bij de pizza, en dan zijn alle tafeltjes ook nog bezet.

Ook krijg je er een stuk pizzabrood  bij goed te verorberen! Datum van bezoek: oktober

Cool 2. Learn more. Beoordeeld op 5 mei Even eten pastafabriek groningen menu dat we gingen borrelen. De bolognese ook prima, dus kom maar door. Hongaars 1! Ik ben gek op lekker eten, maar niet heel spectaculair. Lindsey Beljaars - 06 jul.

Foto's van De Pastafabriek

Countries United States. Puck - 06 jul. Dit was wel echt een bummer, maar ook wel weer te begrijpen omdat het selfservice is en het enorm druk was.

Een goede versie van dit gerecht neerzetten is nog niet zo eenvoudig als het wellicht lijkt.

Ook het wachten duurt vrij lang als het druk is? Maar echt. Chinees traditioneel 2.

 • Xiomara 07.02.2021 21:28

  Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen. Mar - 06 jul.

 • Annelein 11.02.2021 17:13

  Martine en ik gingen eens proeven.

 • Beerd 05.02.2021 23:13

  Al met al echt goed; de prijs-kwaliteit is zeer dik in orde.